prev prev

Proclaimer

Proclaimer
Greenport Bikeway is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt daarvoor het contactformulier onder contact invullen. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@greenportbikeway.nl. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk behandelen en indien nodig actie ondernemen.

Copyright
Al de materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons etc etc) zijn © copyright van Greenport Bikeway.

Links naar websites van derden
Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door Greenport Bikeway worden geëxploiteerd. Greenport Bikeway is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen

Privacy
Greenport Bikeway hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van onze website. Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van onze site, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan greenportbikeway.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Proclaimer