prev prev

AMBASSADEURS!!

OR0A9300kopie.jpg

Greenport Bikeway wordt momenteel vertegenwoordigd door zes enthousiaste ambassadeurs! De zes ambassadeurs zijn afkomstig uit Horst, Sevenum, Venlo en Blerick. De zes ambassadeurs zijn: Wethouder Brauer (Venlo), Tessa Cornelissen (Sevenum), Ton Baetsen (Venlo), Maarten Voesten (Horst), Ruud van Broekhoven (Venlo) en Heike Hafte (Venlo). “Deze fietssnelweg is voor mij een zeer welkom alternatief voor de auto. De route via Greenport Bikeway scheelt me 2 kilometer omfietsen. En daarbij levert het me veel tijd op. Ik pak zeker vaker de fiets dankzij de bikeway!” aldus één van de enthousiaste ambassadeurs.
Wil jij ook een enthousiaste ambassadeurs worden?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!


Omschrijving:
Als ambassadeur help jij om Greenport Bikeway onder de aandacht te brengen! Als ambassadeur vertel je collega's, familie, vrienden en kennissen over Greenport Bikeway via o.a. social media of deel je bijvoorbeeld leuke weetjes op je werk of op verjaardagen!

Wat wordt er van je verwacht als ambassadeur?
- Als ambassadeur ben je enthousiast van aard en bereid om een positieve bijdrage aan de bekendheid van Greenport Bikeway te geven alsmede het stimuleren van fietsen in het algemeen.
- Als ambassadeur ga je regelmatig gebruik maken van Greenport Bikeway
- Als ambassadeur ben je bereid om iedere maand een actieve bijdrage te leveren aan de bekendheid van Greenport Bikeway.

Wat kun je van ons verwachten?
- In ruil voor je diensten krijg je een jaar lang (mogelijk langer) een Groene Greenport Bikeway Fiets (niet nieuw) ter beschikking.
- Als ambassadeur krijg je een eigen boom in het plukbos aan de route.
- Tevens ontvang je als ambassadeur een (vip)uitnodiging voor alle events in het kader van Greenport Bikeway.

Ben je enthousiast en wil je onze ambassadeur worden?

Meld je dan aan via het contactformulier of via info@greenportbikeway.nl ! Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en motivatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

AMBASSADEURS!!

Proclaimer