prev prev

Onderzoek op de Greenport Bikeway

IMG-20151130-WA0004.jpg

Begin december wordt de kwaliteit van de Greenport Bikeway onder huidige gebruikers onderzocht. De fietsroute is de afgelopen jaren aangelegd met als doel om automobilisten op de fiets te krijgen en de fietsroute voor de huidige fietsers te verbeteren.

 

Het onderzoek vindt plaats in opdracht van de gemeenten Venlo en Horst aan de Maas, in samenwerking met de Greenport Venlo Development Company. Deze partijen hebben tussen 2010 en nu samen gewerkt om de Greenport Bikeway te realiseren. Het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door SOAB Adviseurs en Tibs Verkeersadvies, is een eindmeting van de kwaliteit en het gebruik van de snelfietsroute. In 2011 heeft er een nulmeting plaats gevonden.

Op de Greenport Bikeway worden op donderdag 3 december in de ochtendspits op drie locaties flyers uitgedeeld aan passerende fietsers. Op de flyers staat een link naar een enquête op internet.

De deelnemers aan de enquête maken kans op toegangsbewijzen voor de Efteling. Bij slecht weer schuift het onderzoek door naar dinsdag 8 december of donderdag 10 december. Ook fietsers die de route op andere dagen dan 8 december gebruiken, kunnen de enquête invullen. Op donderdag 8 december wordt in de ochtendspits ook het huidige aantal fietsers op de route geteld.

Ook meedoen?
Fiets je regelmatig via Greenport Bikeway, maar op 3 december toevallig niet? Ga dan naar de volgende link en vul de enquete in: https://nl.surveymonkey.com/r/greenportBW

< Terug naar actueel
Proclaimer