prev prev

Opening Greenport Bikeway donderdag 4 juni!

Facebook opening.jpg De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan Greenport Bikeway en met resultaat: de eerste snelfietsroute van Limburg is een feit! We nodigen je van harte uit om samen met wethouder Driessen en wethouder Brauer mee te fietsen met de openingsetappe van Horst naar Venlo op donderdag 4 juni vanaf 13.30 op station Horst-Sevenum.


Programma opening Greenport Bikeway
14.00 Aftrap openingsetappe station Horst – door wethouder Paul Driessen
16.00 Officiële opening station Venlo – door wethouder Brauer

Wil je meefietsen maar heb je niet de beschikking over een fiets? Meld je dan aan via w.aerts@venlo.nl en wij zorgen dat er een fiets klaar staat. Liever een andere keer genieten van the healthy highway, maar wel graag bij de opening zijn? Kom dan vanaf 15.30uur naar station Venlo om de fietsers te ontvangen. Daar zal wethouder Brauer samen met de deelnemers de opening vieren onder het genot van een smoothie.

Donderdag 4 juni verhinderd?
Ben je een enthousiaste fietser van “the healthy highway”, maar kun je er aanstaande donderdag niet bij zijn? We organiseren op 2 september vanaf 16.30uur een evenement, speciaal voor jou en je collega’s/vrienden/medefietsers! Meer info volgt via social media en deze website!


Meer info: Ga naar de pagina Opening

< Terug naar actueel
Proclaimer