prev prev

Venlonaar wint Greenport Bikeway Fiets

foto 1.JPG

Dhr. Hazenbosch uit Venlo is de gelukkige winnaar van een groene Greenport Bikeway Fiets! Deze prijs is afgelopen maandag 16 juni jl. aan hem overhandigd op het tracé van Greenport Bikeway in Venlo!

Winactie
Op 14 maart jongstleden werd officieel de aftrap gegeven van het project Greenport Bikeway. Om dit te vieren werd een winactie opgezet, waarmee mensen een heuse groene Greenport Bikeway Fiets konden winnen. De opdracht: stuur een foto in bij één van de Greenport Bikeway verkeersborden. De actie is gewonnen door Dhr. Hazenbosch uit Venlo. Afgelopen maandag werd de fiets aan hem overhandigd. 

Samenwerking WAA 
Voor deze actie is een samenwerking opgestart met de WAA, een sociaal werkvoorzieningbedrijf in Venlo. Zij hebben gezorgd voor de fiets, alsmede voor de mooie groene kleur. De fiets is daarom niet nieuw, maar wel in goede staat! 

Over Greenport Bikeway
In april is gestart met de eerste werkzaamheden voor de aanleg van Greenport Bikeway, een snelfietsroute die loopt van Venlo tot Horst-Sevenum. Doel van de Greenport Bikeway is automobilisten met een woon-werkafstand van zo’n vijftien kilometer te verleiden vaker met de fiets naar het werk te gaan.

De route start bij station Venlo en gaat van daaruit naar station Blerick om zich vervolgens te splitsen in een zuidwestelijke tak en een noordoostelijke tak. Beide routes gaan door en om de Tradeports richting station Horst-Sevenum. Het zuidelijke deel van de route is circa twaalf kilometer lang. Het noordelijke deel van de route is ongeveer vijftien kilometer < Terug naar actueel
Proclaimer